Despre coduri, Neville Chamberlain, ARO si Toyota

Codurile, subiect foarte important, fara indoiala. Am primit cu totii multe mesaje contradictorii. Ne asumam raspunderea, ba nu, nu ne asumam. Uniunea Europeana  ne-a impus un termen. Ba nu, domnul Mark Gray declara ca acest subiect este de competenta exclusiva a fiecarui stat membru. Suntem gata pe 15 mai. Ba nu, mai putin codurile de procedura, la care ne mai gandim pana la sfarsitul anului.

Ministrul Ponta a iesit triumfator de la o intrunire pe aceasta tema si a anuntat ca vom avea Codul Penal si Codul Civil gata pe data de 15 mai, aceasta declaratie optimista avand loc pe data de 23 aprilie.

Aceste proiecte reprezinta acte fundamentale, la fel de importante precum Constitutia si impresia generala este ca guvernul si majoritatea parlamentara PSD-PD incearca sa impuna un calendar care sa evite o reala dezbatere in societate. Cum putem crede ca vom avea proiectele gata pe 15 mai? Sau ar putea fi gata, adica domnul Ponta ar putea iesi pe data de 15 mai fluturand triumfator o hartie. Sa nu uitam totusi ca ultima persoana pe care mi-o amintesc fluturand o hartie este Neville Chamberlain pe scara avionului in 1938.

Este nevoie de coduri bune, nu de coduri repede. Am fost invitat la o emisiune TV zilele trecute si moderatorul a citit interventia unui ascultator care comenta aceasta graba nepotrivita, temandu-se la randul sau ca rezultatele vor fi proaste deoarece stahanovismul duce la astfel de rezultate, exemplul dat fiind ca ARO nu va fi niciodata ca Toyota.

Eu cred ca are dreptate si ma gandesc ca v-ar putea amuza sa vedeti acest lucru aici.

Etichete: , , ,

4 răspunsuri to “Despre coduri, Neville Chamberlain, ARO si Toyota”

 1. Lulutza Says:

  😆 pentru filmul Top Gear! 😥 pentru realitatea crunta cu codurile feseniste!

 2. Alexandru Marin Says:

  Ma intrebam si eu de unde graba asta cu codurile.Doamna Weber a spus acum o vreme cand a venit la cursurile CSL sector 3 ca in mod normal,nu e nici o graba pana in octombrie.
  Asa s-a grabit si formarea Guvernului si vedem cu totii care sunt rezultatele.

  • mihaivoicu Says:

   Este posibil, in mintea intortocheata a lui Basescu, sa aiba o legatura cu apropiata campanie electorala. Dar sunt convins ca intr-un sondaj de opinie, codurile nu s-ar situa foarte sus in preferintele electoratului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: