Curat constitutional, dar lasa-l!

Teodor Atanasiu, Codrut Seres, Zsolt Nagy, Paul Pacuraru. Suspendati.

Teodor Melescanu. Ameninat cu suspendarea.

Paul Victor Dobre, Norica Nicolai. Refuz de numire in functie.

Exista prevederi constitutionale care ii dau dreptul Presedintelui sa ia asemenea masuri, nu le neaga nimeni. Dar tot in Constitutie scrie ca cetatenii sunt egali in fata legii. Si asta parca nu se aplica. Mereu imi aduc aminte de o definitie a coruptiei care circula prin 2005-2006. Coruptia este darea sau primirea de foloase necuvenite intre doua sau mai multe persoane dintre care niciuna nu este membru PD.

In cazul Videanu, la Cotroceni este tacere. Nu si la Palatul Victoria, pentru ca Boc ii ia apararea. Domnul primar general de la acea vreme, Adriean Videanu, a acceptat o oferta care depasea valoarea bugetului alocat si asta cred ca se numeste deturnare de fonduri si abuz in functie chiar din perspectiva mea de inginer.

Un alt personaj al cabinetului Boc, ministrul saltelelor Relaxa, Gabriel Sandu, este executat silit si tot niciun semn. Ceea ce este interesant este faptul ca acest caz a fost semnalat de Gardianul inca din 26 noiembrie anul trecut, deci inainte de numirea domnului in functie. Si tot nimic.

Curat constitutional, coane!

Reclame

Etichete: , , ,

9 răspunsuri to “Curat constitutional, dar lasa-l!”

 1. Liviu Says:

  Din pacate, mici sanse sa se intample ceva.

  Opozitia e slaba, sindicatele cad la pace cu guvernul prin liderii lor, iar firava noastra ‘societate civila’, atata cata era, e in buna parte inscrisa in PDL,

 2. ozzy osbourne Says:

  Ziua buna
  Aveti dreptate 100%; insa, pe dealta parte, inafara de aceasta luare de atitudine a dumneavoastra, nu am vazut o pozitie oficiala a PNL; cand spun pozitie oficiala, ma refer la o luare de atitudine in parlamentul Romaniei, acolo unde pentru „a-l regula” pe Videanu, ar aquiesa si PSD-ul, sunt sigur. Cred ca e de datoria dlui. Crin Antonescu sa faca acest lucru si asta cat mai devreme posibil. O scrisoare oficiala, trimisa catre Cotroceni si publicata in 2-3 cotidiene centrale, ar da bine deasemeni.
  Salutare taica si noroc

  • mihaivoicu Says:

   Corect cu scrisoarea, nu tine cu Parlamentul. Tine numai de Presedinte, din pacate. Pozitii poltice da, dar cam lipsesc.

 3. Ana Says:

  Ce aveti dom’le cu ministrul Sandu? Saracul, nu face altceva decat sa se „pupe” pe birouri cu consilierele lui. Credeti ca mai are timp de furat? 🙂

 4. Florin Matei Says:

  ,,Muma” Băsescu vs ,,Ciuma” Băsescu. Îmi amintesc de o pildă auzită mai demult. Un bătrân îi povestea nepotului său despre lăuntricul uman. ,,În fiece om există un lup bun, care propovăduieşte toleranţa, milostenia, înţelegerea, caritatea, solidaritatea, prietenia, şi un lup rău, care promovează ura, ipocrizia, egoismul, minciuna, trădarea, ticăloşia. Ei duc o luptă continuă”. ,,Şi care dintre ei câştigă în final?”, a întrebat piciul. ,,Cel pe care îl hrăneşte omul”, i-a răspuns moşneagul.

 5. Bibliotecaru Says:

  Eu am o întrebare uşor diferită, domnul Videanu poate fi în acelaşi timp ministru şi membru în consiliul de administraţie la câteva firme? Nu există nici o stare de incompatibilitate între cele două calităţi?

  • mihaivoicu Says:

   Nu poate, este incompatibil. Poate numai cu aprobarea Guvernului, parca asa tin minte, nu stiu exact pentru ca in guvernul PNL ministrii nu primeau asemenea aprobari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: