Posibile vesti bune

Roxana Iordache scrie despre calaul nervilor nostri, Marcel Hoara, citand niste cugetari ale acestuia facute sambata trecuta.

Luni insa am fost invitat la o emisiune la Antena 3, fiind anuntat ca va participa si domnul cu pricina. Am bagat o lamaie in buzunar si m-am prezentat la emisiune. Acolo insa am constatat ca de la PD venise altcineva, deputatul Petru Calian, care probabil se mira si acum de ce am fost atat de bucuros sa-l vad. Acesta mi-a spus ca a fost convocat in ultima clipa si statea stresat cu ochii pe ceas pentru ca avea de prins un avion.

Nu urmaresc chiar toate dezbaterile de la TV pentru ca nu am timp si pentru ca, vorba lui Puiu Hasotti, m-am saturat de smecheriile mele :-). Totusi incerc sa stau in touch si saptamana asta nu l-am mai vazut pe Hoara la TV. Oare am scapat?

Etichete: , ,

12 răspunsuri to “Posibile vesti bune”

 1. mihai 4 Says:

  Doamne ajuta ,Mihai!

 2. Florin Matei Says:

  Când am citit titlul acestui comentariu, am tresărit de bucurie. Veşti bune! Uraaaa! Îmi ziceam, înainte să-l parcurg, că o fi venit soarele şi pe vechea şi desfundata noastră uliţă. Că puterea a luat în calcul ,,codul lui Admniţei” pe educaţie, sau că cele zece zile de concediu fără plată cu care vor fi ,,gratulaţi” bugetarii s-au redus la nouă, ba chiar la opt! Că, în vederea reducerii cheltuielilor, aceeaşi putere a decis în regim de urgenţă desfiinţarea ministerelor Turismului şi Tineretului. Sau că, mă îmbărbătam eu plin de speranţă, ,,liberalii’ din PD-L şi-au dat în sfârşit seama că formaţiunea politică ale căror rânduri le-au îngroşat n-are nici o tangenţă cu doctrina pe care ei pretind că o îmbrăţişează.
  Apoi, mi-am revenit la starea iniţială, de pesimist. Domnule Voicu, nu vă entuziasmaţi gratuit! Poate dl. Hoară o fi răcit – poate chiar are scutire de la medic – sau o fi şi dumnealui în concediu (plătit!), nu cred că importă prea mult. Ziceam să nu vă entuziasmaţi degeaba pentru că în România de azi veştile bune nu sunt posibile, ci imposibile.

 3. george Says:

  Eu cred ca gresiti strategic … lasati-l pe Hoara sa participe la toate emisiunile posibile .. oricand si oricum … mai buna antireclama pentru PDL nici nu se poate !!! Mai mult, trebuie incurajat si laudat 🙂

 4. Daniel Mălăelea Says:

  Cred ca domnul Hoara este gorjean de-al meu. Imi cer scuze pentru asta. In general, gorjenii sunt oameni foarte de treaba.

 5. sandy Says:

  Cred ca inainte de a intra in emisiune trece pe la „marinar”si il pregateste, timp de 2-3 ore,ca si asa nu au ce face mai bun.In emisiune repeta ca un papagal tot ceea ce debiteaza zi de zi mentorul sau.Poate fi asemanat si cu un robot din filmele SF(i-as „jigni”pe cei reali daca as face o asemenea asemanare).ENERVANT,ENERVANT,ENERVANT…………..

 6. Alexandru Marin Says:

  Sulfinica face minuni! Sunt noi reguli la PD! Am scapat ! No more Hoara,Visan pt. moment. In schimb Boureanu e zeul lor,ramane printre comunicatorii lor excelenti. 🙂

 7. mihaivoicu Says:

  Poate cei de la PD au luat masura sa-l scoata de pe ecrane. Enervase si toti moderatorii, mai toti se plangeau

 8. sandy Says:

  Profit ca sunteti prezent pentru a face doua observatii:
  1.Site-ul PNL nu este actualizat.Sunt articole,comentarii,etc.din 2008 si chiar mai vechi.Se apropie cu pasi repezi alegerile prezidentiale iar cei ce intra pe site-ul partidului citesc istoria partidului.Nu ca nu ar fi necesara si asta, insa trebuie sa privim mai mult in viitor.
  2.Filiala PNL Jud.OLT nu este in stare sa-si faca un site ?Daca nu au fonduri ma ofer sa ii gazduiesc pe un site individual.Sau se poate face cheta in judet sa-i ajutam.

 9. mihaivoicu Says:

  As zice ca site-ul este undeva pe la 50% din ce ar trebui sa fie. Ar trebui lasati cei de la TNL sa intervina putin. Ar avea, sunt sigur, mai multa imaginatie si tragere de inima.
  Din pacate mai multe filiale, nu numai PNL Olt, nu iau in considerare importanta mediilor de comunicare electronice.

 10. Ziarul Gorjului Says:

  http://www.ziarulgorjului.ro/ar/Home/marcel-hoara-bocul-de-la-gorj/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: