Noi reguli de impozitare

Asa cum avem dreptul sa dirijam 2% din impozitul nostru catre organizatii neguvernamentale (eu am optat pentru Pro Democratia), tot asa cred ca ar fi util sa avem dreptul sa spunem pentru ce nu dorim sa dam o parte din impozitele pe care le platim.

Pentru ca nu vad niciun motiv pntru care este corect sa finantam din banii nostri campania electorala a lui Traian Basescu. Daca pana ieri era doar presedintele in functie, care ne mintea in fata ca se preocupa de problemele oamenilor si ca inca nu s-a decis sa candideze, incepand cu anuntul „surpriza mare” a candidaturii Traian Basescu este oficial in campanie electorala pe banii nostri.

Fiecare deplasare electorala a presedintelui ne costa, pentru ca deplasarile se fac cu avionul prezidential, care consuma benzina, mancare si Chivas, apoi avem costuri cu convorbiri telefonice, protocol, cazare.

Si SPP. Care inseamna vreo 10-12 oameni in avion, inca pe atatia la sol, apoi echipe care merg cu o zi inainte in locul de destinatie si cu totii au salarii, diurne, cheltuieli cu benzina, cazarea si ascultatul telefoanelor. Nu ar trebui sa ne miram ca bugetul SPP este mult, mult mai mare decat bugetul Senatului pe care unii doresc sa-l desfinteze.

Etichete: , , , , , ,

7 răspunsuri to “Noi reguli de impozitare”

 1. diaconescumarius Says:

  Aveti super dreptate, insa si aici marinelu’ si-a luat masuri de siguranta: si-a marit bugetul administratiei prezidentiala inca de la sfarsitul anului trecut din cate imi amintesc. Se stia de atunci de ce a facut-o, asa ca nu o putem trece la surprize:) De fapt nu cred ca mai poate produce surprize…

 2. Garcia Muerte Says:

  Bizonul plateste! Cand o sa existe si la noi o minima cultura economica, mai putem vorbi despre acest subiect. Pana atunci ramane exact cum ai prezentat tu faptele, Mihai.

 3. dramoleta Says:

  Tot ce inseamna institutii publice in tara asta, lucreaza pt campania lui Basescu, pe banii nostri!

 4. olimpiu Says:

  Naucitor!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,nici guvernul, nici eu personal, nu ne-am propus sa scoatem tara din criza!!!!” Traian Basescu presedintele(inca) Romaniei
  No comment… ar fi prea multe

 5. Alexandru Marin Says:

  Dupa ce a iesit CDR-ul, cei care au sponsorizat campania cu mai mult de 5 milioane au aparut in ziar. Daca o sa iasa Basescu din nou, o sa aparem cu totii in ziar ca sponsori, probabil.

 6. Bibliotecaru Says:

  Nu ştiu de ce, dar mă apucă un căscat discret de la această campanie electorală…

 7. Cristina Says:

  Domnule Voicu, dupa cum remarca si olimpiu, ceva mai sus, cretinismul emis de basescu cum ca „nu si-a propus sa scoata tara din criza”, ar trebui speculat maxim de dl.Antonescu. Fiindca nu poti cere sa fii din nou votat, daca te doare undeva de criza in care suntem cu totii. Luati-o ca pe o umila sugestie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: