Crin Antonescu si-a depus candidatura

In aceasta dimineata la Biroul Electoral Central, insotit de 1.615.000 de semnaturi de la cetateni, Crin Antonescu si-a depus candidatura la presedintie.

DSC04485

DSC04494

„Vreau o Românie a bunului simţ, a respectului faţă de cetăţean, a ieşirii din criza economică, instituţională şi morală în care se află societatea românească. Voi da un guvern puternic, competent, respectat intern şi internaţional, susţinut, conform Constituţiei, de o majoritate parlamentară”, a afirmat preşedintele PNL.

Bafta, Crin!

Etichete: , , , ,

13 răspunsuri to “Crin Antonescu si-a depus candidatura”

 1. olimpiu Says:

  victorie! asta ii urez presedintelui PNL. are acum toate sansele dupa evenimentele provocate de… n-am cuvinte… Basescu
  iar pt dumneavoastra: zau e masochism participarea la o emisiune cu Hoara!

 2. diaconescumarius Says:

  La o participare la vot de 40%, presupunanad ca aia care au semnat pentru Crin or sa-l si voteze, 1.615.000 inseamna cam 22%. Astazi, INSOMARUL il da la 14%.
  Doua comentarii :
  1. Desi sunt membru PNL, nu m-a solicitat nimeni sa dau cu plaibasul pentru floarea liberala; ar fi dat si sotia mea si alti cativa amici ai mei … Asta arata cat de buna e organizarea in teritoriu, daca nici macar membrii cu adeziune nu au fost solicitati in acest demers. Dar inca nu-i timpul pierdut. Poate…
  2. Uitandu-ma la a doua fotografie, realizez cat de mic e dl. Stavarache : si la stat si cred ca si la sfat 🙂 Iar comportamentul dlui. Tariceanu este unul de adevarat gentlemen, pe care nu pot decat sa il salut. Respectuos.

 3. Lilick Says:

  1.V-am vazut azi la televizor. Aratati foarte bine, foarte seriosi. Transmiteati, in tot haosul de azi, un mesaj de stabilitate politica, de profesionalism.

  2.Nici eu nu am semnat nimic, nici prietenii mei care voteaza tot cu voi.

  3. Pe bloguri incepe deja sa se discute despre prezidentialele din 2014, si cateva persoane s-au gandit ca ai fi potrivit de candidat. Nu stiu daca in 2014 va fi posibil, dar ai inceput sa te gandesti ca ai un profil de prezidentiabil? 🙂

 4. ayatristan Says:

  PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT ACUM SAU ULTERIOR, CA EFECT A CEEA CE SE/S-AR PETRECE ACUM
  (precizari constitutionale)

  Conform art.89 (3) din Constitutia Romaniei PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT IN ULTIMELE 6 LUNI DE MANDAT ALE PRESEDINTELUI ROMANIEI.

  Dispozitia este IMPERATIVA!
  Pe cale de consecinta, NU SE APLICA (in ultimele sase luni de mandat prezidential- perioada in care ne aflam) DISPOZITIILE VALABILE IN ALTE SITUATII.

  PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT NICI DUPA ALEGERI in conditiile in care, in ultimele sase luni de mandat prezidential ar cadea la vot, succesiv mai mult de doua Cabinete (sau, mai exact, NU AR PUTEA FI DIZOLVAT din acest motiv).

  MOTIVATIA ESTE ELEMENTARA :dispozitiile legate de dizolvarea Parlamentului SUNT IMPERATIVE, FORMULATE SEPARAT, DIFERENTIAT (si se aplica separat si diferentiat) PENTRU PERIOADE DEFINITE DISTINCT.
  Ambele tipuri de dispozitii sunt IMPERATIVE.
  Asta insemna ca este se aplica IMPERATIV (deci, nicidecum altfel si nicidecum cu “interpretari”) STRICT IN PERIOADELE SI SITUATIILE MENTIONATE CLAR IN CONSTITUTIE.

  Altfel spus:
  1. Pentru TOATE perioadele anterioare ultimelor sase luni ale unui mandat prezidential, Parlamentul POATE FI dizolvat daca IN ACELE PERIOADE (anterioare ultimelor sase luni de mandat prezidential) cad la vot, succesiv, doua propuneri de Cabinet;
  2. In ultimele sase luni de mandat ale prezedintelui (oricarui presedinte!) al Romaniei, Parlamentul NU poate fi dozolvat (indiferent de situatie).

  Ca atare, daca acum (in ultimele sase luni de mandat prezidential) cad la vot “n” propuneri de Cabinet, Parlamentul NU poate fi dizolvat.

  Parlamentul NU se poate fi dizolvat DUPA alegerile prezidentiale CA EFECT AL CADERII LA VOT A MAI MULT DE 2 CABINETE, IN PERIOADA ULTIMNELOR SASE LUNI DE MANDAT PREZIDENTIAL.

  Parlamentul POATE FI DIZOLVAT DACA, DUPA ALEGERILE PREZIDENTIALE, CAD LA VOT, SUCCESIV, DOUA PROPUNERI DE CABINET (deci, propuneri care ar aparea si s-ar supune la vot DUPA alegerile prezidentiale).

 5. mihai 4 Says:

  Succes Crin!Mihai 4 pupa pe tine.PS.Aurora Liiceanu a fost cu voi la B.E.C. Domnu’ Gabriel ce face, mai filozofeaza sau se da la fund speriat fiind inca de tribun?

 6. Cosmin Says:

  Ma astept la o mobilizare exemplara a Pnl-ului la aceste alegeri. Sper sa nu influenteze ultimele sondaje facute la comanda Pd-l

 7. AURASH Says:

  Mult noroc ii doresc domnului Crin Antonescu si sa ne scape de tiran.
  Voua celor din PNL va doresc sa aveti putere si sa va mobilizati in asa fel incat sa-i „faceti” pe toti.

 8. atreides Says:

  Sa fie intr-un ceas bun!

 9. Mihai B Says:

  Ideea e ca semnaturile nu au nici o valoare, si stim asta, conteaza voturile.
  Voi aveati electoratul vostru stabil da 12-14%, dar eu consider ca actuala criza politica va afecteaza pe voi, si prea putin pe noi.Analizeaza obictiv semnalele din teritoriu si ai sa vezi ca am dreptate.
  Miercuri noaptea incepem oficial finalul finalei.

 10. Back in da bizz « Alexandru Marin-Jurnal de bord Says:

  […] Imi permit sa deranjez cu aceeasi provocare pe Roxana Iordache, Alina Gorghiu, George Serban, Vlad Rosca, Dramoleta, Lilick si Mihai Voicu. […]

 11. george_escu Says:

  Succes!

 12. Florin Matei Says:

  O Românie a Bunului Simţ ar fi necesară ca aerul, după ce-am tras în piept miasmele unui regim al bunului plac…

  Sunt pentru o asemenea ţară, deci sunt pro-Antonescu!

 13. silviu_brasov Says:

  Domnule Antonescu degeaba vrei tu sa faci ceva bun pentru tara, nu o sa reusesti , pentru ca nu ai destula sustinere politica.Sincer cred ca ai fi un presedinte mult mai bun decat Basescu,dar eu zic sa il sustii pe MIRCEA GEOANA, e cel mai potrivit pentru perioada asta grea. LA BRASOV VOTAM MIRCEA GEOANA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: