S-a gasit vinovatul

Revolutia marului in PD nu numai ca pare ca nu are adepti, dar mai nou a cam ramas si fara initiatori.

In batalia dintre baroni si Cristian Preda, se pare ca au cam castigat cine ne asteptam sa castige, nu-mi imaginez cum Blaga & co pot fi pusi in inferioritate la acest sport, al meciurilor interne. Si marturisesc ca i-am dat dreptate domnului Blaga cand i-a explicat doamnei Macovei ca, daca vrea sa descopere cine a fost numit in functii pe baza de telefon, ar trebui sa se uite in oglinda sau in buletin.

Moartea revolutiei sa face, bag de seama, in cel mai umilitor mod cu putinta pentru initiatorii acesteia. Respectiv prin pasul inapoi facut chiar de revolutionarii principali, care de bunavoie si nesiliti de nimeni nu mai comenteaza despre statutul PD.

In schimb Cristian Preda, probabil ca sa recupereze pasii eronati si sa se caiasca public, identifica principalul vinovat pentru micile deficiente din PD, acesta fiind PNL. Am constatat ca la PD se fac numiri pe baza de telefoane si ca partidul este condus de patru-cinci baroni pentru ca PNL a tradat idealurile pasoptismului. Unde esti, nene Iancule?

Enuntand de asemenea o serie de definitii la care PD se incadreaza si ticalosii de la PNL nu, dl. Preda emite, printre altele, urmatoarea idee:

„Trebuie să fie o dreaptă care să aprecieze moderația, dar și fermitatea, refuzând deci tranzacțiile etice care fac, de pildă, să nu vezi corupții și imoralii decât în tabăra adversarilor.”

Zau?

Etichete: , , , , ,

11 răspunsuri to “S-a gasit vinovatul”

 1. Arte Says:

  Slugile sunt tot slugi. Intelectuali sau nu. Iar exemplul cel mai bun este HR Patapievici. Omul care a sarit sa scoata pe Organ si gura Udrei si sa aduca sexul oral in tabara lui Geoana. Pe langa el Preda e doar un copilas nevinovat.

 2. diaconescumarius Says:

  Eu cred ca nu de la pasoptisti e problema ci de la marele rege Burebista, care dupa ce a ars viile a facut berea Ciuc 🙂
  Si dupa o discutie in poienita, cu cerbul Costel, madame Macovei si Cristi Preda s-au apucat de vorbit singuri in baie. Sa le stinga cineva lumina! 🙂

 3. tibi Says:

  Eu nu pot sa-l apreciez pozitiv pe Cristian Preda si din cauza ca pe blog nu da raspunsuri la comentariile care se fac pe marginea postarilor lui.
  E drept ca are multi vizitatori pe propriul blog dar faptul ca nu le raspunde
  acestora ma face sa nu ma intereseze opinia lui.

  • mihaivoicu Says:

   Cristian Preda este mic copil pe langa Avramescu. Pe blogul acestuia nici nu poti macar comenta.

   • tibi Says:

    Marea majoritate a fruntasilor politici care intretin un blog
    il au degeaba pentru ca fie posteaza pe el extrem de rar fie il folosesc doar sa-si spuna parerea despre anumite evenimente fie il folosesc ca sa li se aduca osanale.

 4. MARIN Says:

  Domnule Voicu,
  In primul rand permiteti-mi sa fac cunoscut cititorilor viziunea d-lui Preda despre DREAPTA POLITICA:
  „Trebuie să fie o dreaptă care să respecte omul oarecare, care să-i vorbească limba și să-i exprime așteptările, punând astfel capăt epocii limbii de lemn.
  Trebuie să fie o dreaptă a egalității, pentru că societatea postcomunistă a premiat descurcăreții, adică pe cei care disprețuiesc egalitatea.
  Trebuie să fie o dreaptă a muncii, a efortului răsplătit, nu a aranjamentelor și spolierii statului.
  Trebuie să fie o dreaptă europeană, adică a sincronizării cu mișcările profunde din celelalte societăți membre ale Uniunii.
  Trebuie să fie o dreaptă profund democratică din punct de vedere religios, respectând altfel spus și sentimentul religios, ca și laicitatea.
  Trebuie să fie o dreaptă a revoltei, frondei și imaginației, în contrast cu respectul muzeal pentru figuri prăfuite dintr-un trecut ininteligibil.
  Trebuie să fie o dreaptă care să aprecieze moderația, dar și fermitatea, refuzând deci tranzacțiile etice care fac, de pildă, să nu vezi corupții și imoralii decât în tabăra adversarilor.
  Trebuie să fie o dreaptă populară, în sensul în care să facă din patrie o referință politică esențială, dar nu sub semnul nostalgiei, ci cu gândul la prezent.
  În fine, trebuie să fie o dreaptă care nu apără ceea ce nu poate fi apărat.”

  Ce frumoasa si reusita descriere face d-l Preda actualului PDL. Folosind termenul”trebuie” inseamna ca in prezent, in PDL, aceste trebuinte sunt exact invers.

 5. Catalin Ene Says:

  Ne-am saturat cu totii de prostiile PD-L-ului si a „marilor reformatori” Cristian Preda si Monica Macovei care par un fel de „Adam si Eva” ce vroiau sa schimbe sigla PD-L in „marul interzis”,dar se pare ca Zeus s-a razgandit.Sper ca lumea si-a dat seama ca acest partid,cum s-o numi(FSN,PD,PD-L,etc) a promovat doar tupeisti si nulitatii cu aere de „intelectuali” care au trecut de la stanga la dreapta dupa bunul plac al „suvitei prezidentiale” ,din aceea vreme, care a hotarat ca e mai bine sa se „aseze” pe partea dreapta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: