Mihai Voicu

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=327&cam=2&leg=2008

18 răspunsuri to “Mihai Voicu”

 1. doina florescu Says:

  Buna ziua/ seara…
  Am citit de „Mihai Voicu” un comentariu la articolul „Cazul judecatoarei Ana-Maria Puiu”. As dori sa stiu daca este o coincidenta de nume sau daca dumneavoastra sunteti autorul comentariului. Aprecierea mea este una pozitiva, dar as dori sa stiu mai multe.
  Cu stima, Doina Florescu

 2. mihai Says:

  http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 3. Mihai Petre Says:

  Cu tot respectul, domnule Voicu, va lansez urmatoarea leapsa pentru dumneavoastra si blogul dumneavoastra. Cum arata copilul si tanarul Mihai Voicu? Poze, bineinteles… http://tanarliberal.blogspot.com/2010/02/recunoasteti-personajul_03.html

 4. bulevard Says:

  Update: Mihai Voicu şi-a depus joi seara candidatura la şefia PNL Dolj -www.bulevard.tv

 5. szilvassy valeriu Says:

  curaj mihai. nu te lasa. chiar daca nu am reusit sa ii doborim pe pedelisti se vor dobori singuri prin prostiile pe care le fac.

 6. Mirela Says:

  D-na Ritzi nu trebuie sa ste acasa in timpul concediului pentru cresterea copilului dar, in mod categoric, NU ARE VOIE LA SERVICIU.
  Acest tip de concediu implica suspendarea contractului de munca (daca exsita contracte de munca acolo la parlament) si/sau suspendarea oricareai activitati producatoare de venit.
  Incalcarea acestei interdictii (inclusiv prin prezenta la serviciu, semnarea unor acte, indeplinirea unor atributii) implica suspendarea indemnizatiei.
  Pentru aceasta trebuie sesizata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la care este inregistrata.
  Presupun ca d-na Ritzi nu traieste din indemnizatia aia, poate nici nu a solicitat-o, dar ideea este ca semnatura sa poate fi contestata daca are contractul de munca (sau ce aveti dvs. la parlament) suspendat.

 7. Nicu Says:

  S-a creat o prapastie asa de mare intre politicieni si oameni incat cu greu se va mai putea cuceri pe viitor increderea oamenilor in clasa politica.
  Poporul , alegatorii , asemenea unui obiect oarecare este folosit odata la patru ani dupa care este iar aruncat intr-un colt intunecat pana cand politicienii au nevoie iar de voturi.

 8. alexandru hotea Says:

  Din respect pentru Cristian Anghel as vrea sa stiu ca rebelii acestia care s-au autointitulat „lupi tineri” vor fi exclusi. Sunt un simpatizant PNL si urmaresc ce se intampla in acest partid si am vazut cum se schimba lucrurile dupa ce Anghel a fost fost arestat, printr-o nedreptate. Citesc tot ce se scrie pe site-urile de stiri, chiar si pe cele cu spatiu cumparat. Va recomand cateva articole, obiective zic eu, ca dovada ca Lupii nu sunt buni nici la stana, nici in PNL. http://www.infomm.ro/cristian-anghel-viceprimarul-a-fost-schimbat-pentru-ca-unii-liberali-au-vrut-sa-351-i-arate-mu-351-chii,http://www.infomm.ro/sanctiunile-au-pus-capat-tensiunilor-din-pnl-maramure-351,http://www.infomm.ro/catalin-chereche-351-propus-pentru-excludere-din-pnl-pentru-atitudine-politica-351-i-minciuna

 9. Catalin Ene Says:

  Va sfatuiesc sa treceti in CV si activitatea de blogger.Sunteti unul din cei mai activi oameni politici prezenti in blogosfera!

 10. alinutza Says:

  Buna seara,
  Sunt Alina Cirstoiu , consilier liberal la Vulcan, jud. HD. V-as putea furniza mai multe detalii interesante in legatura cu telegondola din Vulcan, daca mi-ati putea furniza o adresa de email. Multumesc.

 11. Doina Says:

  Domnule Voicu dati-va o adresa de Email.Poate vrea omul sa se desc arce cuiva .Eu as avea niste stiri bomba dar nu am cui sa le trimit. Va multumesc. D.Z.

 12. Julia Says:

  Stimate domnule deputat Voicu,
  Eu si amicele mele sibiene credem ca ar fi foarte utila si o editie comprimata pe o pagina a protocolului Uniunii Social Liberale, care sa fie accesibil si nehotaratilor.
  Pe de alta parte, aderam la aceia care cred ca specificul Romaniei postdecembriste impune un stat social-liberal, in republica parlamentara cu bicameralism redefinit.Doar asa salvam democratia si soarta noastra in cadrul economiei Uniunii Europene-democratia mutilata si haosul economic fiind principalele putregaiuri ale Romaniei actuale.
  Cu multa stima !

 13. Maria Says:

  Banuiesc ca sunteti foarte ocupat in aceasta perioada.
  Nu am gasit nici o biografie detaliata a dvs.

  Din acest motiv, va pun o intrebare directa!

  Ati facut parte din Consiliul tehnico-economic si stiintific la Electrica?

  • mihaivoicu Says:

   Multumesc pentru intrebare, raspunsul este nu. Nici nu stiam ca exista un asemenea consiliu. Poate ca este o coinicidenta de nume.

   • Maria Says:

    Exista un asemenea consiliu si face lucruri foarte banoase pentru „baietii destepti” din energie.
    Sunt in posesia unui document din 2001, obtinut prin intermediul instantelor – nu stiu cit de valid este – dar are foarte multe semnaturi si stampila de la SC ELECTRICA SA.: Gheorghe Stoica Dilea, Radu Ioan Puscariu, Ion Marghidan, Radu Carnaru, Adrian stoian, Gabriela Munteanu, Mihai Dumitru, Liliana Colac, Emil Dale, Ioan Draghia, Iulian Puiulescu, Culcea Margareta, Constantin Poenaru, Alexandru Andeescu, Teculescu Dan, Bute Ani, Arbore Valeriu, Mircea Tutea, Pascale Catalina, Stamate Nicoleta, Dorin Stefaniuc, Boghiu Lucian.

    As dori sa iau legatura cu aceste persoane!

    Avind in vedere ca nu orice persoana ajunge sa lucreze pentru SC ELECTRICA SA, nu se poate concluziona decit ca sunt cel putin simpatizanti politici daca nu chiar politicieni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: