Legatura dintre Airbus si Gara de Nord

Am revazut zilele trecute, pe Discovery cred, un reportaj prezentat de Richard Hammond nu despre masini, ci despre noul Airbus A380. Unul dintre testele pe care trebuia sa le treaca pentru a fi omologat era cel al evacuarii tuturor celor aproximativ 600 de pasageri in 90 de secunde, lucru care s-a dovedit posibil.

Am aflat (si sper sa nu fie adevarat) ca in proaspat reinfintata sectie de votare de la Gara de Nord, veche sursa de voturi pentru cel care controleaza Ministerul Transporturilor si pe care guvernul liberal a desfintat-o urmeaza sa fie repartizate aproximativ 20.000 de buletine de vot. Cantitate care ar fi consumata doar daca la acea sectie ar vota un alegator la fiecare 2,54 secunde.

Etichete: , , , ,

8 răspunsuri to “Legatura dintre Airbus si Gara de Nord”

  1. Alexandru Marin Says:

    Bine ca omul care controleaza Gara de Nord nu vrea sa faca sectie de votare si pe campuri, ca tot e profesionist si in asta…

  2. Zamfir POP Says:

    Crezi că nu este posibil? În ce ţară trăieşti? Să nu te minunezi nici dacă cu cele 20.000 de buletine vor vota vreo 23.000 de portocalii.

    • mihaivoicu Says:

      Atunci sa faca mai bine economie de hartie. In loc sa trimita 20.000 de buletine, sa trimita un proces verbal gata completat

  3. maca Says:

    A cam dat bruma si cred ca transdafirul PDL se va ofili.. timpuriu.

  4. eugen Says:

    Si??. In Afghanistan la 1000 de votanti au iesit 20.000 de buletine din urna. Cu un singur nume pe ele. Ala care trebuie.
    O fi anagajat Boc consilieri afhghani

    Trebuie sa chemam pe cei de la Guiness Book. Amaritii cu airbusul numai unul la 6.66 secunde. I-am spart. Daca se inmineaza buletinul si stampilele direct in trenuri si la saritura de pe scara se arunca in urna scoatem 1,3 secunde.

    Hai domn Oprescu dati o fuga acolo . Poate mai puneti si de un carnat record in gara la alegeri. Asa sigur intrati in turul doi.

    Va propun sa organizati o simulare a acestei votari. In cadrul campaniei Jos Burta.

  5. Laura Says:

    Un vot la 2,54 secunde este extrem de ineficient. Si foartre riscant, 2,54 secunde inseamna o perioada de gandire totusi… Eu propun ca prin Ordonanta de Urgenta, numaratoarea voturilor pt Dl. Basecu sa inceapa de la 250.000, nu de la 0. Exista suport matematic pentru un astfel de model, sunt convins …

Lasă un comentariu