Nu contaţi pe noi!

Manifestaţia poliţiştilor din faţa palatului Cotroceni văd că i-a băgat în stare de şoc pe portocalii. Am văzut declaraţii de tip sovietic ale unor parlamentari PD care se plâng de jignirea insemelor naţionale, dar şi intensificarea activităţii postacilor portocalii care merg pe aceeaşi linie. M-a amuzat unul dintre ei care scrie „a-ţi 🙂 jignit Comandantul Suprem!”, fără să ţină cont că expresia a dispărut din Constituţie de pe vremea lui Nea Nicu şi că oricum treaba cu comandantul se referă la forţele armate şi nu la Poliţie.

Situaţia lui Băsescu aduce din ce în ce mai mult cu cea din ultimele zile ale lui Ceauşescu, mai puţin perspectiva unei delegaţii dus la Târgovişte. Ca şi Ceauşescu, Băsescu a rămas doar cu Securitatea şi cu Emil Bobu, pardon, Boc.

Şocul pediştilor nu cred că a fost generat de miting şi nici de expresiile colorate la adresa lui Zeus. Nu cred că au fost ofuscaţi nici de înlocuirea nasului premierului. Sunt panicaţi însă pentru că mereu şi-au imaginat că, dacă se îngroaşă gluma şi se ajunge la alegeri sau la referendum pentru demiterea lui Băsescu, se pot baza pe deplasarea fără probleme a autobuzelor electorale, pe distribuţia nestingherită a găleţilor, zahărului şi banilor, pe intimidarea alegătorilor pe la porţile secţiilor de votare sau pe schimbarea sacilor cu voturi şi a proceselor-verbale fără consecinţe.

Poliţiştii le-au transmis ieri să nu conteze pe ei.

Etichete: , , , , , ,

49 răspunsuri to “Nu contaţi pe noi!”

  1. olimpiu65 Says:

    cam asa stau lucrurile! insa pt binele democratiei tot politicienii in parlament trebuie sa rezolve doleantele majoritatii cetatenilor: jos guvernul , jos Basescu
    o intrebare: nu pot fi adusi udmeristii in tabara good guys???

  2. mihaivoicu Says:

    A cam zis ceva Frunda, dar sa-i vedem si pe altii

  3. radu Says:

    Scandarile politistilor disperati si umiliti sunt normale. Cine a fost pe stadionul Dinamo intelege de ce au sunat mai fotbalistic. Cu un asemenea kondukator nu pot sa te exprimi decat asa. Nu degeaba si babele il luau la per tu cu „Ileana Udrea” pe acest Ba-secu, care a dat tonul comportamentului agresiv si marlanesc, generalizat la scara intregii societati. Tipul vrea cu orice pret sa arate ca „e barbat”, ca „lupta pentru noi” si „are sange-n instalatie”. Treaba lui, dar Romania nu-i maidanul lui personal. Respecta, daca vrei sa fii respectat, asta-i ideea. Daca nu, culegi ce ai semanat si pa si pusi.
    Am observat si eu isterizarea postacilor, dar si pe cea a unor postatori. Sa vedeti acum ca, la fel ca-n bancul cu rabinul si evreul sarac, o sa-nceapa scoaterea animalelor din casa lui Itzick. Deja au anuntat ca, in acord cu FMI, vor creste la anul salariile bugetarilor cu 14%. Paralel, se fac liste in teritoriu cu politistii participanti la miting si au inceput amenintarile.
    Paralela ar trebui extinsa si la nivelul serviciilor secrete si al armatei care, ca in decembrie 1989, trebuie sa treaca de partea poporului. Atentie, nu a poporului basist.

    • Micawber Says:

      @ radu

      Pana una, alta, ‘serviciili’ sunt inca de partea lui Orange Voda si inca n-au fraternizat cu ‘masele’. Asa ca mai vorbim.

      • radu Says:

        Exact, n-am spus altfel… Si, ca sa intelegem mai bine cum stau lucrurile, tre sa analizam mai bine anumite relatii externe ale actualei puteri.
        Unde vom putea interveni cu succesuri, daca vom fi isteti: in scoaterea UDMR din colaitia de guvernare. Deunazi, Marko Belo a amenintat ca va iesi, in scurt timp, din coalitie si ca actuala putere e „in deriva”. E nevoie deci de o oferta rezonabila pt. UDMR daca vrem sa scapam de ciuma basisto-udrista.

  4. PATRICKdan Says:

    ca si pe celalalt Tatuc, ala ciuruitu’, iesirile in strada ale oamenilor nemultumiti, l-au prins in afara tarii… poate nu i-ar strica, vorba ta, Mihai, sa viziteze Targovistea, la revenirea in tara :))
    si, ca sa nu se supere deontologii de ocazie portocalii, ori aia de vor sa infiinteze un CNA pt net, sa mentionam ca ne dorim, ca locatarul de la cotroceni, sa ajunga la Targoviste, pt a vizita Turnul Chindiei si a vedea ca si cei de aoclo NU Traiesc Bine…
    weekend linistit !

  5. Anca Says:

    Excelent post, Mihai!
    Despre asta e vorba, astia nu de haos se sperie,
    ci de amenintarea cu ordinea.

  6. Calinescu Mihail Says:

    Se scunfundă vaporul portocaliu? N-ar trebui sa ne mire totusi, doar Basescu e expert in disparitia navelor!

  7. dracu Says:

    astia, militienii, nu-s cumva aia care tre sa respecte primii legea? 😀 impreuna cu judecatorii?
    pai cand judecatorii incalca legea in masa, militienii idem, aveti presedintele pe care il meritati :))
    asa ca nu inteleg de unde supararea.

  8. Un liberal deja optimist Says:

    Mie mi-a placut ca pentru prima data dupa ’89, populatia a aplaudat marsul politistilor ,iar unii s-au alaturat lor. Din pacate n-au fost cooptati in multime datorita apelurilor facute de organizatori catre manifestanti sa nu admita provocatori in randurile lor. Inca una buna auzita de la niste jandarmi aflati la o sueta. Daca un sindicat organizeaza o actiune, trebuie sa fie in dispozitiv cel putin 10.000 de partcipanti. Abia atunci jandarmii, motivand excederea pot sa se lase invinsi. Sub acest numar, isi risca cariera pentru ca sunt filmati. Asa ca dragi postaci revoltati, iesiti in strada alaturi de demonstranti. Lasati calculatorul si televizorul!

  9. Emi Says:

    Iepurasul Basescu (nascut in 1951) nu mai vrea politie in jurul sau pentru ca i-a vazut pe politisti la manifestatia de vineri 24.09.2010 si tremura de frica lor. Tot respectul pentru politisti, au facut ceea ce trebuia, au mers direct la sursa raului, la persoana care saboteaza de peste sase ani institutiile statului roman. Hai Dinamo!

  10. DANIELA Says:

    de asta ce ziceti,nu e ca pe vremea lui Ceausescu?
    http://www.pesurse.ro/2010/9/25/au-fost-reinui-poliiti-dup-mitingul-de-ieri.html

  11. han Says:

    Sisteme democratice avem, Parlamentul de aia e ales pe 4 ani ca sa poata lua si decizii mai dure, cu efect (sau nu) pe termen lung. S-ar putea schimba Constitutia sa fie alegeri parlamentare din 2 in 2 ani, ceea ce poate ar fi ok dar o sa fie un blocaj mult mai mare. Solutiile violente Iliesciene de inlocuire a guvernului pe modelul mineriadei 99 care sunt explicit sau tacit incurajate acum, inclusiv prin comparatii cu Ceausescu pe bloguri si glorificari ale unor acte de violenta nu o sa aduca nimic bun.

    • radu Says:

      Daca UDMR defecteaza, nici nu e nevoie de „ultima solutie”. Ar trebui sa realizam cu totii ca suntem in stare de blocaj politic si ca nu mai putem continua cu acest guvern Bok.
      Sisteme democratice avem, dar ce facem cu nerespectarea procedurilor democratice de catre actuala majoritate (fraudarea votului la legea pensiilor e doar un aspect)?

      • han Says:

        Problema procedurilor democratice trebuie neaparat rezolvata. Orice pas in escaladarea evitarii sistemului democratic e un pas spre pierzanie. Intrebarea e cum? Eu cred ca se poate gasi o majoritate inclusiv oameni de la UDMR si PDL care sa faca o ordine in regula cvorumului. Incluzand reguli legate de cum si in ce conditii poate fi blocat un vot prin absenteism (chestie care eu cred ca ar trebui sa nu existe, fiind o noua sursa de blocaj).

  12. Bibliotecaru Says:

    Eu, în una din transmisiile în direct de la faţa locului, respectiv de la poarta Palatului Cotroceni, am auzit şi o scandare ceva mai gravă decât cea peste tot incriminată (care face referire la o afecţiune de tip veterinar). S-ar putea că serviciile secrete să fi luat acea scandare, despre care văd că nu pomeneşte nimeni (de altfel poate am înţeles eu greşit, că nu se auzea prea bine), şi atunci soluţia este pe deplin justificată.

    Eu unul simt frica. Simt că s-a trecut de acel „the point of no return”.

    Interesant este că văd că PSD şi PNL nu înţeleg exact că furia oamenilor nu creşte numai împotriva autorităţii, respectiv preşedinte şi guvern, dar, în acelaşi timp, spre politică în totalitatea ei. O reacţie inteligentă a „opoziţiei” ar fi total lipsită de „atacul la PDL” şi promisiuni. Reacţia inteligentă ar trebui să se bazeze, nu pe soluţiile economice (deja, cum spuneam, aici s-a depăşit „the point of no return”), ci pe respectul real faţă de cetăţean.

    • radu Says:

      Da, si pe inca ceva: pe un alt fel de a face politica. Decent, deschis, neconflictual, bazat pe respectarea procedurilor, pe negociere si compromis, pe cautarea unui consens minimal. Cine va reusi sa dea expresie unui asemenea proiect va binemerita sa devina presedinte.

      • dracu Says:

        @radu
        si cine is aia care o sa promoveze modul decent, deschis, neconflictual, bazat pe respectarea procedurilor, pe negociere si compromis, pe cautarea unui consens?
        Crin, care a negociat de a rupt cu „solutia Iohanis” (negociere de genu „ori faci cum vrea muschiu meu, ori e ia mama dracu”)? Orban e simbolul decentei? Norica aka „Matusa” e simbolul respectarii procedurilor? Patriciu e simbolui onoarei si cinstei?
        vrabia malai viseaza…

  13. Blogatu Says:

    Tinerii liberali au facut curatenie in Filiasi http://blogatu.ro/2010/09/lets-do-it-romania-tnl-dolj-a-facut-curatenie-in-filiasi-fotografii.html

  14. eugen Says:

    O sa-l auzim si pe Blaga care acum ameninta demonstrantii cu raspunderea penala (poate se crede si procuror si judecator) zicand iertati-ma onorata instanta am fost un dobitoc ? 🙂

    Ma intreb insa ce gandesc parlamentarii PD-L cand se vad amenintati de disparitie bagati in groapa de marele conducator. Poate si ei gandesc „Du-te Basescu dupa Ceausescu”.
    Il sfatuiesc pe Base sa citeasca „Revolta de pe Bounty” si daca nu vrea sa riste un exit umilitor a la Ceausescu cu un stop pe viata la puscarie sa-si dea demisia.

  15. radu Says:

    @dracu: eu stiu pe cineva care ar indeplini conditiile de care spun, dar nu-i inca momentul pt. lansarea lui publica. Va veni, cand va trebui.
    Pana atunci, votati Udrea, aceasta noua Zoe Trahanache a politicii romanesti! Sau pe plagiatorul Server Kotoy, infractorul din Parlament! Pe Baconsky, hotul de voturi de la Paris si diplomatul jacuzzi! Pe Mona Macovei, securista (ca mai toti procurorii de dinainte de 1989), azi ofiter al justitiei pro-basiste! Pe plapandul Cristi Preda, care n-ar fi votat nici de colegii lui de facultate!

    • dracu Says:

      pai astept sa-l vad pe salvatorul neamului.
      udrea unde s-o votez? ca-i ministru, astia nu ii votam noi.
      Baconsky? vs Morega? ci siguranta l-as vota!
      vezi ca la jacuzzi si spa era ala pe care l-ai votat tu ca presedinte :))
      Monica Macovei?? oricand as vota pentru ea!
      vezi ca-i europarlamentar azi, nu „ofiter al justitiei” (ce-o fi aia? :))

      iar simpatizantii partidului care ii are ca membri de onoare pe Quintus, Stolnici si l-a avut si pe Morega (pana v-a dat el viteza), nu prea e indreptatit sa fie primu la aruncat pietre, ci sa priveasca rusinat in pamant cand vine vorba de securisti si lustratie.

      mai ales ca vreti sa va uniti cu partidu Antena, al carpelor lui Felix.

  16. Hendrix Says:

    Am vazut si eu imagini de la protestul politistilor de vineri. Mitingul din Victoriei era in nota normala, nimic deosebit. Adevarata lovitura de teatru a fost cererea lor de a-l chema pe securistul de la Anvers acolo! Vazand ca monstrul securist n-a venit, au mers ei in 3coceni. Supertare! Curaj in-cre-di-bil!!! Apogeul a fost atins cand strigau, precum in Giulesti sau Stefn cel Mare, binecunoscuta scandare microbista: ,,IESI AFARA, JAVRA ORDINARA!”. A fost extraordinara hotararea lor, modul in care puneau punctul pe i: securistul de la Anvers este o JAVRA, desigur ordinara, care s-a purtat ca un LAS, neavand curag sa iasa afara. Isi imagina cineva ca monstrul securist va iesi? N-a iesit el in mai in fata pensionarilor ingroziti ca le vor fi taiate pensiile cu 15%, cum sa iasa el acum?
    Palma data de politisti lui ba-secu a fost extrem de usturatoare! Nemernicul securist de la 3coceni si-a dat seama ca situatia este groasa rau! Asa ca ieri a raspuns in forta si a anuntat ca renunta la sprijinul Politiei! Iar Hotznews a dovedit din nou ca este vechea Scanteia vopsita in portocaliu. Am citit cu uluire comentariile portocaliilor de pe acel forum, in fapt vreo 2-3 securisti portocalii care scriau acelasi lucru suv zeci de nick-uri, procedeu binecunoscut. Cereau toti DAREA AFARA A TUTROR MITINGISTILOR!!! Politia trebuie ,,curatata” de acesti ,,infractori” care si-au permis ,,sa insulte presedintele”! Atata URA n-am vazut de multa vreme. Eu zic ca este de bine, iata de ce: ba-secu este DISPERAT daca tapalaba a putut scrie un asemenea articol asezonat cu comentarii vadimiste, care aminteau nu de ceasca ori dej, ci chiar de stalin! Ca sa fiu mai exact, aminteau de teroarea stalinista din anii 35-38, cand orice opozant al regimului era impuscat ori arestat pe loc.

    • emanuel deleanu Says:

      Domnule,
      Esti inconstient. fara sa mai vorbim de o oarecare (eventuala) ierarhie a valorilor in minte dumitale. Daca un corp de ordine national ajunge sa se poarte asa in fata Presidentiei, pai nu lipseste mult pana ai platesti „taxa de smecher” ca sa treci strada, sergentului din colt. Repet , esti inconstient.
      Problema nu consta in cine & ce este Basescu, ci in caliatatea socio-profesionala a celor pusi sa apere legea. Este ca si cum te duci la dentist si vine femeia de serviciu sa-ti puna plomba ( si mai si platesti)

  17. sandman Says:

    Astept sa vina bortosul cu palarie si sa-i sopteasca la ureche lui Base:
    „Sefu’, vine Secu.” :)))
    Pregatiti elicopterul!

  18. adrian Says:

    Acesti dementi care ocupa functiile cele mai importante in stat trebuie opriti si pedepsiti!!
    In Grecia antica ar fi primit o scoica in mana si o bocceluta pe umar ca sa caute prin zari un loc mai potrivit pentru traiul lor neadaptat societatii pe care o paraziteaza si o paralizeaza.

    „renuntarea” la serviciile politiei si a jandarmeriei este o jignire inacceptabila din partea unor oameni politici. Numai ca acesti doi pigmei intelectuali, alaturi de toata gasca lor portcalie, nu sunt oameni de stat ci niste buruieni, niste capuse ale natiei.

    Va rog, domnule Voicu, sa aveti o initiativa legislativa care sa modifice conditiile vietii de dupa mandat a presedintilor. Sa existe posibilitatea ca la alegeri pentru presedinte, cel ce-si incheie mandatul sa fie evaluat de alegatori pe buletinul de vot. Este inacceptabil gandul ca un Basescu se va putea bucura de toate privilegiile ulterioare mandatului dupa dezastrul social pe care il produce. Nu numai ca el nu trebuie sa aiba casa, paza si toate lucrurile moca pe care pana si Iliescu le-ar merita pana la urma dar sper ca va exista si o forma de pedeapsa la adresa acestui […] Asa cum la americani exista lasarea la vatra din serviciul militar cu onoruri sau fara nicio recunoastere, asa ar trebui si la noi sa existe pentru fostii sefi de stat o forma de recunoastere publica a meritelor. Un presedinte care a fost deja suspendat de parlament intr-unul dintre mandate nu poate avea niciun onor la iesirea din functie!

  19. adrian Says:

    @dracu: eu zic sa nu ne mai punem atatea intrebari mistuitoare si sa aflam de-a binelea dandu-i afara pe jigodiile pe care-i lingi matale! Ne lamurim noi pe urma pentru ca despre portocalii trebuie sa fi orb sau complet idiot ca sa nu-ti dai seama ca ne duc intr-o groapa fara iesire, de unde ma minunez totusi ca mataluta mai poti scoate totusi capul …
    Dar cel mai bine ar fi sa-i putem da nu afara ci inauntru, la protectia unor gratii caci ceva tot trebuie sa-i protejeze daca politia si jandarmeria nu sunt demni de ei sa o faca …

    • dracu Says:

      deh, fiecare „linge” ce-i place. voi sunteti sclavii orbi ai lui Patriciu, io am un mare ghimpe impotriva bisnitzmenului respectiv, asa ca tin cu Base.

      DACA Base a incalcat legea (si instanta tre sa hotarasca asta, nu cetateanul Pixulescu), personal n-am nici o apasare sa ajunga dupa gratii. spre deosebire de unii de p-aici care plangeau de mila unui recidivist.

  20. Radu 2 Says:

    Doream sa-mi spun si eu parerea in legatura cele scrise de dvs. Am votat TOT TIMPUL PNL sau candidatul PNL inclusiv pe Crin insa cred ca exagerarile nu fac bine luptei pentru eradicarea lui Basescu. Nu-mi sta in caracter sa jignesc insa sunt revoltat cum pot atatea sa imbratiseze tampenia cu dictatorul Basescu? Aduceti o ofensa notiunii de dictator! Si dictatura este originala: dictatorul este facut in toate felurile in mass media, de catre opozitie, autoritati.

    • ela Says:

      asta este ultima etapa sa inchida gura presei ca dictatura sa fie asa cum e vezi dumneata.
      Si a inceput sa-si duca la indeplinire planul, poate n-ai bagat de seama, a inceput cu DDD cu vantu si fereasca Sfantul ….

      • radu Says:

        Pai, Baselu e o caricatura de dictator.
        Deocamdata, i-a inscenat un puci lui Blaga, ca sa scape de el.
        Daca e asa, sper ca Blaga sa rupa partidul si sa debarce guvernul Bok. In partidul ala e singurul lider care „are sange” in fata Basescului.
        Marx spunea ca istoria incepe ca o tragedie si se termina ca o farsa. Suntem in etapa farsei. Bine zicea cineva la ioska pe blog: Blaga egal Milea. Go, Blaga!

  21. radu Says:

    Succes candidatului liberal Nasaramba de la Baia de Arama, la alegeri!
    Scuze pt. vulgaritate, dar oare dna Udrea pe dumnealui l-o fi cautat cand a mers acolo in campanie, saptamanile trecute?

  22. Eu nu renunt la Politie si Jandarmerie « Hai ca se poate! Says:

    […] politice din opozitie vor sa o initieze in octombrie, Basescu Traian sa renunte si la Parlament. Adevarul este ca Basescu s-a exprimat deja ca cele doua camere ale Parlamentului il cam deranjeaza si si-a exprimat dorinta tranformarii Parlamentului intr-o camera mica care sa voteze asa cum a […]

  23. ela Says:

    http://www.cotidianul.ro/125116-Basescu_si-a_facut_abonamente_de_33000_de_euro_la_presa_scrisa

    ce suparat e baselu 😦

  24. Vineee poliţia, Băse face ce vrea… « Dispecer Blogosferă Says:

    […] Caius, Cristian Lisandru, Daurel, Gabriela Savitsky, Geanina Lisandru, Flavius Obeada, Geocer, Mihai Voicu , […]

  25. traian basescu Says:

    Felicitari pentru discursul exceptional al lui Crin Antonescu in problema mitingului politistilor. Intr-adevar, portocalii au intrat in vrie. Recunosc stilul de consiliere al lui D. Andronic et co. La fel au facut si cu silentio stampa la RTV si Antene. Au gresit si atunci, si acum.
    Dar grija si voi, cei de la PNL, cu cine va faceti sondajele. GSS200 e controlata de Andronic (si de Vantu). Institutul (compus din trei persoane) e al fostei sotii a lui Vantu si e condus de un fost angajat al lui D. Andronic (Catalin Lixandru), care inca tine legatura cu fostul lui sef… va asigur, ca toate sondajele voastre sunt citite la Cotroceni inainte de a le vedea voi.

  26. Catalin Ene Says:

    Eu cred ca inainte ca Base si Boc sa renunte la politia romana,politia a renuntat de mult la ei!Sa le fie rusine presedintelui si primului ministru pentru lipsa de respect de care dau dovada fata de oamneii legii care au iesit in strada de disperare!

  27. radu Says:

    Domnule Voicu, oare nu se poate ca europarlamentarii PNL si PSD sa aiba o pozitie comuna, radicala, si sa protesteze in PE impotriva ilegalitatilor puterii din Romania?

  28. luc Says:

    @radu,
    Candidatul PDL la Baia de arama a castigat din primul tur.Stiu,stiu,galeti,bani,mita,santaj,amenintari.In realitate PDL este in colaps,distrus,nimicit.Faptul ca au castigat cam toate localele din anul acesta este o anomalie trecatoare.Apropo,stiti cumva scorul dlui Nasaramba?

    • radu Says:

      Perfect, atunci hai la anticipate! Va tin curelele? Nu va tin! Bagati banii in mita si santaj, pentru asta v-ati imprumutat de la FMI!

      • luki Says:

        Ce spuneam eu,mita si santaj.Sunteti atat de previzibil…
        @Radu,
        in judetul meu,PDL are 3 parlamentari.Daca maine ar fi alegeri anticipate,dupa parerea mea macar 2 dintre ei nu ar avea nicio problema sa-si recastige mandatul.Au imagine buna,sunt activi si ambitiosi.Nu va ganditi,ca la Antena3,ca-i huiduie lumea pe strada,din contra,sunt bine infipti in realitatile locale.De acord,nu mai face PDL 35%,dar un 25%,cel putin in judetul meu,face usor.Pe de alta parte,singurul deputat PNL din judet are o prestatie discreta.Are 2 dezavantaje majore:concubinajul dubios cu baronul PSD al locului si o organizatie PNL locala slaba,intesata de pleziristi si visatori fara niciun chef de munca in campanii electorale lungi si grele.
        Asa incat imi permit sa va sugerez sa nu va doriti prea mult un lucru,ca s-ar putea sa se intample.

    • mihaivoicu Says:

      @luc – discret, uitati de alte 4 localitati unde au castigat altii.

      • luc Says:

        @Mihai Voicu,
        nu am fost la curent cu toate rundele de alegeri.Despre Baia de Arama a adus vorba @radu…Oricum,cele spuse despre situatia din judetul meu raman valabile.

  29. ela Says:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/pdl-inlocuitorul-lui-vasile-blaga-va-fi-decis-la-cotroceni-petru-filip-ioan-oltean-traian-igas.html

    HA,HA Olteanu ministru la interne :(((((((((((((((((((( a mancat ceva mare cand era mic, ajunge si asta ministru cu mecla lui…o sa rada Europa de noi cu asemenea caricaturi.

  30. ela Says:

    Ha…. s-a nascut din spuma grevei Igas, pupin nr 1 al puterii, vai si-amar de Romania astia se acoperea intre ei unii pe altii….. nici o sansa ….politai viata grea va asteapta.

  31. emanuel deleanu Says:

    NU,
    Nu domnule , NU ia bagat in soc pe portocalii. Ia bagat in soc pe prostii de contribuabili care platesc impozite pentru a fi protejati de indivizi ca aia.
    Daca dumneata il urasti pe Basescu ( nici eu nu-l iubesc) este problema dumitale. Dar Politia este o forta de ordine a Romaniei. S-au comportat ca niste argati suparati. Asta merge la otelaria din Targoviste NU la oficiali ai Romaniei
    Atitudinea dvs. este una inconstienta.

    • radu Says:

      „Ia bagat in soc”. Scoala Eba, ce sa-i faci… Invatati sa scrieti corect romaneste, ca ne bagati in soc si pe astia neportocalii si neagramati!

  32. radu Says:

    @Luki, luc s.a.m.d.: 4 din 5. Atat va spun. Hehehe! Mai informati-va. S-au terminat banii, so Keep on dreaming!

Lasă un comentariu